Wat geef ik cadeau met de feestdagen?

Met de feestdagen is het natuurlijk altijd leuk om je dierbare te verrassen met een mooi sieraad. Maar het is altijd lastig om voor iemand anders te bepalen wat zij mooi en leuk vindt.
Maar als je iemand goed kent, weet je misschien wel of zij vaak goud of zilver draagt. En draagt zij altijd fijne minimalistische sieraden of toch misschien wat grovere statement sieraden?
In ieder geval is het goed om te weten dat al onze sieraden in de webshop 100% nikkelvrij zijn.
Dus mocht zij een nikkelallergie hebben, dan zit je altijd goed.

Voorbeelden van fijne minimalistische sieraden:

Voorbeelden van grovere statement sieraden:

Wil je haar een mooie ring geven en weet je haar ringmaat niet? Geen probleem, wij hebben hele mooie verstelbare ringen in ons assortiment:

En kan je niet helemaal niet kiezen uit onze musthaves? Hoe makkelijk is dan onze cadeaubon! De ontvanger kan dan zelf online een leuke musthave uitkiezen. Ze zijn verkrijgbaar v.a. € 10,00. We pakken de cadeaubon leuk in en versturen deze per post.

Mocht je zo je best hebben gedaan om een mooi sieraad uit te kiezen, maar het is toch niet haar smaak, wat jammer! Maar je mag een artikel altijd binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Maar let op: oorbellen mogen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Hopelijk heb ik je zo een beetje geholpen en succes met je keuze!