• 10% KORTING MET CODE WELKOM10
  • GRATIS IBIZA ARMBANDJE BIJ BESTELLING V.A. 15 EURO
  • VERZENDING BINNEN 1 à 2 WERKDAGEN

Moederdag cadeautips

Moederdag valt altijd op de tweede zondag in mei. Op deze dag mag je jouw lieve moeder speciaal in het zonnetje zetten. Gewoon als bedankje dat ze altijd voor jou klaar staat en natuurlijk omdat je ontzettend veel van haar houdt. Maar wat geef je nu cadeau op Moederdag? In deze blog zullen we jou een paar leuke tips geven.

Lees meer »

Hoe maak ik mijn sieraden schoon?

Als je elke dag sieraden draagt, is het belangrijk om ze zo nu en dan even goed schoon te maken zodat ze weer lekker fris zijn. Er kunnen namelijk ook een hoop bacteriën op zitten. Het is afhankelijk van het materiaal van het sieraad hoe je ze schoonmaakt. We zullen in deze blog jouw een aantal tips geven hoe jij je sieraden het beste kan schoonmaken. 

Lees meer »

Valentijnscadeaus voor haar

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Valentijnsdag is van oorsprong eigenlijk de dag dat een geheime aanbidder zijn liefde uit voor iemand. En dan natuurlijk anoniem via een liefdesbrief of kaartje.In de loop der jaren is Valentijnsdag echt wel een uitgegroeid tot een super romantische en ook wel commerciële dag. Waar je ook kijkt in de winkels en ook de webshops, overal zie je hartjes, kaartjes, bonbons, roze en rood, hoe romantisch! Maar zeg nou zelf, hoe leuk is het om iemand met Valentijnsdag te verrassen met een mooi cadeau? En wie verras je dan met Valentijnsdag? Daar zijn natuurlijk geen regels voor. Wie jij lief en bijzonder vindt, zoals je vriendin, moeder, zus, dochter, buurvrouw, you name it!

Lees meer »