Sieraden voor een festival

Yes, het festivalseizoen is weer begonnen. Maar welke sieraden draag je nu naar een festival?Op een festival draag jij natuurlijk een outfit waarin je lekker opvalt en daarbij horen natuurlijk fantastische sieraden en accessoires. In deze blog geef ik jou een aantal leuke ideeën met welke sieraden jij jouw outfit mee kunt afstylen voor een waanzinnige festival look!

Lees meer »

Welke ringmaat heb ik?

Je hebt online een mooie ring gevonden en je kunt hem niet passen. Maar hoe weet je nu welke ringmaat je hebt? Er zijn diverse methoden om jouw ringmaat zelf op te kunnen meten. In deze blog zullen we 2 methodes uitleggen om snel en eenvoudig jouw ringmaat te meten.

Lees meer »

Sieraden voor de feestdagen

De feestdagen in december zijn dé dagen om eens lekker uit te pakken met jouw outfit en deze af te stylen met geweldige sieraden. Wat zijn nu de perfecte sieraden die jij tijdens de kerstdagen en op Oudjaarsavond kan dragen bij jouw feestelijke outfit? Wij zullen in deze blog jou een aantal tips geven.

Lees meer »

Hoe haal je een ketting uit de knoop?

Hoe frustrerend kan het zijn als je een ketting wilt omdoen en hij zit in de knoop? Je probeert rustig te blijven, maar door alle stress lukt het juist niet om de knoop uit de ketting te halen. Wij zullen een aantal tips voor jou op een rijtje zetten die jou kunnen helpen om jouw ketting uit de knoop te halen!

Lees meer »

Moederdag cadeautips

Moederdag valt altijd op de tweede zondag in mei. Op deze dag mag je jouw lieve moeder speciaal in het zonnetje zetten. Gewoon als bedankje dat ze altijd voor jou klaar staat en natuurlijk omdat je ontzettend veel van haar houdt. Maar wat geef je nu cadeau op Moederdag? In deze blog zullen we jou een paar leuke tips geven.

Lees meer »

Hoe maak ik mijn sieraden schoon?

Als je elke dag sieraden draagt, is het belangrijk om ze zo nu en dan even goed schoon te maken zodat ze weer lekker fris zijn. Er kunnen namelijk ook een hoop bacteriën op zitten. Het is afhankelijk van het materiaal van het sieraad hoe je ze schoonmaakt. We zullen in deze blog jouw een aantal tips geven hoe jij je sieraden het beste kan schoonmaken. 

Lees meer »

Valentijnscadeaus voor haar

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Valentijnsdag is van oorsprong eigenlijk de dag dat een geheime aanbidder zijn liefde uit voor iemand. En dan natuurlijk anoniem via een liefdesbrief of kaartje.In de loop der jaren is Valentijnsdag echt wel een uitgegroeid tot een super romantische en ook wel commerciële dag. Waar je ook kijkt in de winkels en ook de webshops, overal zie je hartjes, kaartjes, bonbons, roze en rood, hoe romantisch! Maar zeg nou zelf, hoe leuk is het om iemand met Valentijnsdag te verrassen met een mooi cadeau? En wie verras je dan met Valentijnsdag? Daar zijn natuurlijk geen regels voor. Wie jij lief en bijzonder vindt, zoals je vriendin, moeder, zus, dochter, buurvrouw, you name it!

Lees meer »