Cadeaubon voor sieraden en accessoires

Ben je op zoek naar een mooi betaalbaar cadeau voor een dame? Een mooi cadeau voor een verjaardag, moederdag, valentijn of zomaar?
Sieraden zijn altijd een goed idee. Maar wat dacht je van een mooie tas of een heerlijke sjaal? Maar ik kan me zo voorstellen dat je het erg lastig vindt om voor iemand anders een mooi cadeau uit de webshop uit te zoeken. Misschien ken je haar smaak niet zo goed, weet je niet of ze van gouden of zilveren sieraden houdt of heb je gewoon geen inspiratie.

Hoe handig zijn dan onze cadeaubonnen! De ontvanger kan dan zelf online een leuke musthave uitkiezen, zoals een mooi sieraad of leuke accessoire zoals een mooie tas. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Op de cadeaubon vermelden we dan een unieke code die de ontvanger dan tijdens het afrekenen kan invoeren en verzilveren. We pakken de cadeaubon altijd leuk in en versturen deze per post.

Wil je dat wij de cadeaubon rechtstreeks naar de gelukkige opsturen, dat kan! Geef dit dan aan in het Opmerkingen-veld tijdens de bestelprocedure en geef als afleveradres het adres op waar we de cadeaubon naar toe moeten sturen. We schrijven dan erbij van wie de cadeaubon afkomstig is.

Dus geen stress als je geen cadeau kunt kiezen uit onze sieraden en accessoires! Lang leve de cadeaubonnen! 😉