Hoi, welkom op de website van Great Musthaves!
Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaresse van deze webshop. Ik woon in Den Haag met mijn lieve vriend, 2 katten en een hond.
Mijn passie zijn altijd sieraden geweest. Sieraden maken je outfit echt af en je kan er nooit teveel van hebben! Ik hou van afwisseling en ik draag de ene dag zilverkleurige en de andere dag weer goudkleurige sieraden. Ik heb zelf een nikkelallergie. En dat is het leuke van de sieraden van mijn webshop. Ze zijn allemaal nikkelvrij en ook nog eens betaalbaar!
Ik bestelde zelf altijd veel sieraden online en omdat het privé zo uitkwam, besloot ik zelf mijn eigen webshop te starten. Er ging een wereld voor mij open, wat komt er veel bij kijken maar wel ontzettend leuk!
Ik besloot de collectie ook uit te breiden met leuke betaalbare mode accessoires. Voor ieder wat wils en je hebt altijd toch wel een nieuwe tas nodig? ;)
Ken je de quote: “When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”? Nou, deze quote is zo waar! Ik word ontzettend blij als er een bestelling binnenkomt, want dan kan ik weer een mooi pakketje inpakken!
En wil je mij nog blijer maken, volg mij dan op social media, thanks!
Veel shopplezier dames!
Liefs,
Gaby