GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING V.A. 50 EUROTrendy enkelbandjes shop je online

Bij sieraden denken we eigenlijk alleen maar aan oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Maar wat dachten jullie van enkelbandjes? Die zijn in de zomermaanden, op een festival of tijdens je vakantie toch echt onmisbaar! Wij hebben ieder jaar weer leuke zomerse enkelbandjes in onze webshop. Ze gaan altijd erg hard en ieder jaar vullen we onze collectie weer aan met nieuwe enkelbandjes. Enkelbandjes met bedeltjes, schelpjes, kleurtjes of simpele enkelbandjes, voor ieder wat wils.
Alle enkelbandjes in onze collectie zijn gemaakt van stainless steel, dus zijn waterproof en verkleuren niet. En ook zijn alle enkelbandjes 100% nikkelvrij.

Hoe draag je enkelbandjes?

Persoonlijk vind ik enkelbandjes het mooiste staan op een blote enkel. Niet alleen als je een jurkje of rokje draagt, maar een enkelbandje staat natuurlijk ook onwijs tof als je een spijkerbroek draagt die iets korter valt, zodat je je enkel ziet.
Of je nu vrolijke slippers, sandalen, sneakers of hakken draagt, dat maakt helemaal niks uit. Jouw enkelbandje blijft een mooi sieraad, dat gezien mag worden bij elke outfit.
Je kan een enkelbandje alleen dragen of je combineert hem samen met een ander enkelbandje. Of aan beide enkels een enkelbandje, staat ook leuk!

Het materiaal van onze enkelbandjes

Wij hebben goud- en zilverkleurige enkelbandjes in onze webshop. De enkelbandjes zijn gemaakt van stainless steel. Op dit materiaal is een dun laagje 14K of 18K goud of wit goud aangebracht. De stainless steel enkelbandjes zijn gemaakt van 304 of 316L steel. Deze enkelbandjes zijn van roestvrijstaal dus deze enkelbandjes verkleuren niet en zijn waterproof.
Alle enkelbandjes in onze collectie zijn 100% nikkelvrij, dus ideaal als je een nikkelallergie hebt.

Geef een enkelbandje cadeau

Je zou er niet zo snel aan denken misschien, maar hoe leuk en origineel is het om een leuk enkelbandje cadeau te geven aan iemand? Als je tijdens het bestellen in het Opmerkingenveld aangeeft dat het een cadeautje is, dan maken wij er een nog mooier pakketje van.