• 10% KORTING MET CODE WELKOM10
  • GRATIS IBIZA ARMBANDJE BIJ BESTELLING V.A. 15 EURO
  • VERZENDING BINNEN 1 à 2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING V.A. 40 EURO + GRATIS ARMBANDJEVrolijke enkelbandjes

Bij sieraden denken we eigenlijk alleen maar aan oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Maar wat dachten jullie van enkelbandjes? Die zijn in de zomermaanden, op een festival of tijdens je vakantie toch echt onmisbaar! Wij hebben ieder jaar weer leuke zomerse enkelbandjes in onze webshop. Ze gaan altijd erg hard en ieder jaar vullen we onze collectie weer aan met nieuwe enkelbandjes. Enkelbandjes met bedeltjes, schelpjes, kleurtjes of simpele enkelbandjes, voor ieder wat wils.
Alle enkelbandjes in onze collectie zijn gemaakt van stainless steel, dus zijn waterproof en verkleuren niet. En ook zijn alle enkelbandjes 100% nikkelvrij.

Hoe draag je enkelbandjes?

Persoonlijk vind ik enkelbandjes het mooiste staan op een blote enkel. Niet alleen als je een jurkje of rokje draagt, maar een enkelbandje staat natuurlijk ook onwijs tof als je een spijkerbroek draagt die iets korter valt, zodat je je enkel ziet.
Of je nu vrolijke slippers, sandalen, sneakers of hakken draagt, dat maakt helemaal niks uit. Jouw enkelbandje blijft een mooi sieraad, dat gezien mag worden bij elke outfit.
Je kan een enkelbandje alleen dragen of je combineert hem samen met een ander enkelbandje. Of aan beide enkels een enkelbandje, staat ook leuk!