GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING V.A. 50 EURO Handgemaakte armbandjes van Mint15

Mint15 (Mint Fifteen) is een sieradenmerk uit Nederland met fijne sieraden, stuk voor stuk gemaakt met veel liefde, zorg en aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen die erg lang mooi blijven. Alle sieraden zijn handgemaakt en worden ontworpen door Emilie, het gezicht achter Mint15.
De armbandjes van Mint15 zijn vrolijk en kleurrijk en super leuk om met elkaar te combineren. Maar de armbandjes van Mint15 vind ik persoonlijk ook heel leuk om te combineren met andere armbanden uit de webshop, bijvoorbeeld een mooie schakelarmband. Kortom, je kan alle kanten op met de armbandjes van Mint15 en je eigen look maken door te mixen en matchen! 

Het materiaal van de armbandjes

De sluitingen en onderdelen van de armbandjes zijn gemaakt van metaal (koper). Om het materiaal is een dun laagje 14K goud of 925 zilver van hoge kwaliteit aangebracht.
Het materiaal van de armbandjes van Mint15 is 100% nikkelvrij, dus ideaal als je een nikkelallergie hebt!

De maat van de armbandjes

De armbandjes van Mint15 zijn passend voor bijna elke pols. De armbandjes hebben een verlengkettinkje, waardoor de maat van de armbandjes verstelbaar is tussen de 16 tot 19 centimeter. Zo kan je het armbandje wat strakker of losser dragen.
Ook heeft Mint15 een aantal koordarmbandjes in hun collectie. Deze zijn helemaal makkelijk verstelbaar en past om elke pols.

Tips om de armbandjes mooi te houden

Met sieraden moet je altijd voorzichtig omgaan. De armbandjes van Mint15 zijn gemaakt van metalen onderdelen met een hoogwaardig verguld of verzilverd laagje. Dit laagje kan na verloop van tijd wat gaan verkleuren. Hier zijn wat tips om jouw armbandjes zo lang mogelijk mooi te houden:

- Laat je armbandjes niet in contact komen met vocht. Doe ze altijd af met douchen, schoonmaken, sporten, zonnen enz. 
- Bewaar je armbandjes op een droge, donkere plek. Bijvoorbeeld in een mooi sieradendoosje.
- Weest voorzichtig met parfum, bodylotion, haarlak en andere cosmetica.
- Geen huid is hetzelfde, door verschil in huidzuur kan de verkleuring bij de ene persoon sneller optreden dan bij een ander.

Geef een Mint15 armbandje cadeau

Ben je op zoek naar een leuk betaalbaar cadeautje? Verras iemand dan met een mooi handgemaakt en vrolijk gekleurd armbandje van Mint15. Ze zijn zo leuk om met elkaar te combineren, maak er een leuk feestje van!